Vacatures

Copyright @ All Rights Reserved

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening. Maak dan een vrijblijvende afspraak.


info@bluelinesecurity.nl


of neem contact op via de onderstaande button

Maarten Smit

Operational Manager


" Als Operational Manager zorg ik ervoor dat het bedrijf blijft draaien, door mijzelf bezig te houden met de dagelijkse gang van zaken. Ik zorg onderandere voor het inhuren van personeel en het zetten van de juiste persoon op de juiste plaats"


Heeft u vragen dan kunt u contact met mij opnemen


Vacatures


Om bij ons werkzaam te zijn, is het belangerijk dat je maatschappelijk betrokken bent, stevig in je schoenen staat en goed met mensen kunt omgaan. je hebt een verantwoordelijke functie als beveiligings medewerker. de maatschapij ziet jou als het voorbeeld. omdat wij streven naar kwaliteit. moet je daarom voldoen aan de minimale door ons gestelde eisen:


  •   In het bezit van een Mbo 2 diploma beveiliger 2 of gelijkwaardig
  •   In het bezit van het certificaat BHV en EHBO of bereid deze te behalen
  •   In het bezit van het Veiligheid Certificaat Aanemers (VCA) of bereid deze te behalen
  •   In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer (auto)
  •   Van onbesproken gedrag, integer en betrouwbaar
  •   Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift


voor onze Specalistische tak en het Quick Responce Team worden de aanvullende eisen gesteld. u dient dan te beschikken over de volgende competenties:


  • Beschikt over een goede Fysieke conditie (er wordt jaarlijks een sport test gedaan)
  • Aantoonbare evaring in de Ambulance,Brandweer en/of Handhavende overheids organen


Sollicitatieprocedure


Sollicitatieprocedures bij Blueline Security Services worden digitaal afgehandeld. je kunt solliciteren tot de sluitingsdatum. Daarna wordt de vacature van de site verwijderd. Als je solliciteerd op een vacature of opleidingsplaats dan sturen we u zo spoedig mogelijk een bericht van ontvangst. Soms duurt het echter even voordat wij u (verder) bericht kunnen geven. Interne sollicitaties worden namelijk als eerste behandeld. Hebben wij geen geschikte interne kandidaat, dan komt je sollicitatie aan de beurt.


Als wij met je in gesprek willen komen naar aanleiding van uw sollicitatie, dan nodigen wij jou hiervoor uit. Afhankelijk van de functie worden één of meerdere gesprekken gevoerd. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw sollicitatiebescheiden. Als wij jou gegevens willen bewaren om te kunnen matchen met toekomstige vacatures, sturen we jou hierover bericht. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan worden jou gegevens verwijderd. Meer informatie over de procedure vindt je bij de betreffende vacature.

Open Sollcitatie


Vindt u op dit moment geen passende vacature op deze site, maar wilt u graag bij Blueline Security Services werken ?.


Dan kunt u een open sollicitatie versturen naar recruitment@bluelinesecurity.nl